Chelsae


Az útikönyvek sem próbálják véka alá rejteni a new yorki valóság árnyoldalát, s egyben szexepiljét. A teljes őrület, a szürrealitás manifesztuma ez a város, különösen Downtown Manhattan. A fényképészek mekkája. Semmi sem furcsa és minden az. Azt hiszem egyszerűbb lesz a flickr-re tölteni a képeket és azzal megmutatni mit értek kavalkád alatt.
Tökéletesen beleillik ebbe a régiségpiac, amit Chelsea-ben (25 th street 6th Ave) találtunk. Remek kis hely. A fejdíszes assznytól a képen vettem egy bőrzakót - ''I don't blame ya, it's a nice jacket. You love it? I don't blame ya!". A fejdísze híres tervezőtől, kifutóra készült eredetileg. Azért itt a vintage paradicsomban (amúgy egy mélygarázsban) is jó szolgálatot tett:)
ps. Akinek Chelsae eddig a footballt de legalábbis Angliát juttatta eszébe, nem hibáztatom. Amerikát (ezt most jallottam egy filmben!) az európai söpredék alapította...Na igen, ennek megfelelően Amerikában vab Brighton Beach, Chelsae de még Berlin és Budapest is! (Ezt a fantáziamentes bandát...)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Contact

i wish

Kakaós reszelt túrós