Bringabugyi

Gyerekkoromban a kedvenc műsorom a Tervezzünk tárgyakat című volt, amiben a kreatív hétköznapi emberek küldhették be zseniális találmányaikat. Folyton ilyesmiken törtem a fejem. És most itt van! Eszterrel összehoztunk egy olyan terméket, ami új, egyedi, vicces és praktikus.



BRINGABUGYI névre kereszteltük. Két okból. Mivel a vízhatlan bicikli-ülés huzat nem éppen szexi név, ráadásul a huzatok bugyi mintával bírnak. A bringabugyi meg könnyen megjegyezhető és egyedi is.



Vasárnap a WAMPon a Recycle Mission standján árultuk a portékánkat. Vicces volt a napon kedves emberek társaságában árulni. Nem voltunk egyedül a bugyival a kategóriában azért, a BringaBag-esek is csináltak, de ők merev anyagból, egy méretre valót. Misi meg is írta a CM összefoglalóban a stipistop.com oldalon.

Online rendelhető most a http://www.bringabugyi.hu/ oldalon, ami lehet, hogy a világ első varrott weboldala:) Hamarosan egy frekventált budapesti bringabolt hivatalos viszonteladóként árulja majd a bugyikat.




photo by Misi / stipistop.com

Megjegyzések

Ago üzenete…
Először nem tudtam mire vélni a postot, már amikor először megjelent. Most gratulálok és üdvözlet a vállalkozók világában :-)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Contact

i wish

Kakaós reszelt túrós