Budapest színei



Tegnap tekertünk kicsit a Körúton, egy szakaszon az Andrássyn. Klassz volt. Ha jól emlékszem ez volt az 5. év, hogy csengetek az (egyre nagyobb) tömegben. Tetszett, hogy az autómentes nap alkalmából rendezett Critical Massen nem volt kötelező útvonal, hanem gyakorlatilag elleptük két keréken a belváros útjait. Küküéknek köszi megint!

Egy gyerekkori barátom fotókiállításának megnyitójára tekertem a múlt héten, amikor a Mikszáth téren Ladjánszki Márta szabadtéri performanszába csöppentem bele.
Ami akkor eszembe jutott ott, hogy olyan itt, mint Berlinben. Meg az, hogy Budapest egyre színesebb, hangulatosabb (semmilyen feltúrás, por, szmog, kutyaszar, hugy szag és helyenként a súlyos korlátoltság nem bír kiábrándítani. ) És, hogy egyre jobban szeretem ezt a várost. Van élet, vannak értékteremtő mozgolódások, meetupok, bulik, közösségek, művészet és valami forradalomszerűség a városi bringázás terén.

A tegnapi CM után a divatos bringások képviseletében a cyclechic.hu csapata bulit rendezett divatbemutatóval egybekötve a Merlinben. A BRINGABUGYI szponzorálta az eseményt. (arról, hogy mi a bringabugyi, csatolom az Indexen megjelent videót.)

Hajrá Budapest! Éljen a lelkesedés!

Megjegyzések

Szupi, az árnyékolástechnika a film stílusához lett kitalálva?!
hm...
mindent bele fiatalok ....
kell ez

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Contact

i wish

Kakaós reszelt túrós